Zařizujete dětský pokoj? Pak vyberte ideální koberec pro holčičky i kluky

Je radost mít menší děti, kterým můžeme udělat radost nejen vlastním pokojíčkem, ale především tím, jak bude vypadat a jaké vybavení v něm bude. Pokud právě zařizujete nové bydlení celé vaší rodině, nebo „jen“ rekonstruujete pokojík dětem, u českého výrobce koberců Vopi můžete koupit nejrůznější koberce do studentských i dětských pokojů. Samozřejmostí jsou koberce i do dalších místností.

Dětský koberec pro kluky i holky

Než koupíte ten či onen model, nejdříve se zamyslete, zda chcete koberec v metráži, nebo raději kusový. Každý má svá pro a proti. Kromě velikosti pak pečlivě zvažte, z čeho bude koberec vyroben a jakou délku vlasu bude mít. Čím jsou děti menší, tím častěji si hrají na zemi, také hrozí častější ušpinění koberce při nevolnostech, při pobíhání a hraní si s jídlem v ruce atd.

Velmi oblíbený je dětský koberec metráž Farma, který mají rádi kluci i holčičky. Kluci přímo model Farma, který je plný cest, míst k zaparkování, stájí, stodol, ohrad, polí… Pro holčičky se vyrábí „růžová“ varianta, kdy jsou cesty růžové, vše ostatní má klasické barvy. Přece jen i holky mají různá motorová vozidla pro panenky, pejsky, a i ony se rády hrají na to, že jedou městem na nákup, že jedou na procházku do parku atd. Tyto koberce jsou z klasického smyčkového materiálu a velmi dobře se udržují, stejně tak jsou odolné.

K dostání jsou i koberce s předlohami her, např. člověče, nezlob se, Skákací panák atd. Děti budou mít předlohu vždy připravenou ke hře.

Vyberete i dětem v pubertě, které mají rády nápisy, města, zpěváky, hrdiny z filmů a her…

Pro maličké děti můžete vybrat koberce plné obrázků, barev, které jsou hebounké, měkké a na dotek velmi příjemné.

Koberec k dětskému pokoji patří. Děti se budou hrát na zemi v teple, pokoj bude působit útulněji, bude mít lepší akustiku. Podívejte se i na koberce na schody, venkovní koberce, autokoberce atd. Vše hezky na jednom místě od spolehlivého a erudovaného výrobce koberců z Čech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *